Vasaris 14, 2019

"Nėra maisto, kurio nebūtų galima iškepti ant griliaus" - tai Andreas Rummel šūkis. 

Jau kovo 6 d. Kaune, "Gastro Siena" studijoje, pasimatysime su profesionaliu BBQ šefu – Andreas Rummel. Prieš daugiau nei dešimtmetį jis metė darbą tam, kad taptų profesionalu Vokietijos maisto rinkoje, šiandien jis – pasauliniu mastu žinomas ir atpažįstamas Kanados grilių prekinio ženklo „Napoleon“ veidas, kelių receptų knygų autorius, nenustojantis tyrinėti įvairias pasaulio virtuves.

LGBBQA (Lietuvos grilio ir barbekiu asociacija), „Griliai.lt“ bei „Gastro siena studija“ organizuojamame renginyje Andreas Rummel atskleis savo kulinarinį intelektą: pademonstruos, kaip pagaminti įvairių skonių derinių patiekalus, papasakos, kodėl krevečių kokteilis ar ėrienos blauzdelės mums yra skanu. Geriausia viso to dalis, jog „iškalti“ taisyklių nereikės: savo akimis pamatysite, jog grilinti maistą išties yra paprasta – tai smagus improvizacinis žaidimas.
Taigi seminare-degustacijoje susipažinsime su Andreas Rummel asmenybe: sužinosime, kodėl šefas baidosi miltų, vengia margarino, tačiau dažnai jo šaldytuve rasite kiaušinių. Taip pat dalyvausime išskirtinėje degustacijoje: šefas patieks užkandžių, lašišos, upėtakio, ėrienos, kiaulienos, jautienos ir desertą – ragausime įvairaus maisto, kurio tekstūrą, skonį, kvapą Andreas Rummel visų pirma įsivaizduoja ir tik po to gamina – bus įdomu!
Renginio organizatoriai:

Renginio rėmėjai: